fbpx
ΝΟΜΙΜΟ ΕΝΕΧΕΙΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ

GOLD SPOT

Εκτίμηση Τραπεζικής θυρίδας Άμεσα στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση της  τραπεζικής σας θυρίδας, ό,τι και αν αυτή περιέχει άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις!

εκτίμηση τραπεζικής θυρίδας

Πιστοποιημένοι εκτιμητές: Άνοιγμα Τραπεζικής θυρίδας άμεσα από το Gold Spot

Το GOLD SPOT αποτελεί ένα σύγχρονο ενεχυροδανειστήριο, το οποίο με μεγάλη αξιοπιστία, επαγγελματισμό και σεβασμό στον κάθε πελάτη, εκτιμά πολύτιμα αντικείμενα, λίθους και κοσμήματα. Σας ενημερώνει για την αξία του περιεχομένου μιας τραπεζικής θυρίδας και πραγματοποιεί εμπεριστατωμένη εκτίμηση στην κληρονομιά που έχετε λάβει.

Στο GOLD SPOT, χάρη στο δίκτυο έμπειρων εκτιμητών μας, διαθέτουμε την γνώση και τον επαγγελματισμό να εκτιμήσουμε το περιεχόμενο κάθε τραπεζικής θυρίδας, ό,τι και αν αυτή περιέχει άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις. Εκτιμούμε νομίσματα, κοσμήματα, λίρες και πολύτιμα αντικείμενα κάθε είδους μετάλλου. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται στην καλύτερη τιμή της αγοράς και με θεμέλιο την εμπεριστατωμένη γνώση.

Ο κάθε εκτιμητής περιεχόμενο τραπεζικών θυρίδων, με ειδίκευση στα τιμαλφή, πραγματοποιεί εκτίμηση κοσμημάτων κατά το άνοιγμα της εκάστοτε τραπεζικής θυρίδας , μετά και την ανάθεση από το δικαιούχο και κληρονόμο. Αφού πραγματοποιήσει την εκτίμηση στη συνέχεια συντάσσει την έκθεση του και κάνει την αποτίμηση των τιμαλφών και μετά την αξιολόγηση των πολύτιμων αντικειμένων, των νομισμάτων και των κοσμημάτων.

Πια αναλυτικά οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι

εκτίμηση τραπεζικής θυρίδας
Εκτίμηση θυρίδων και τιμαλφών αντικειμένων

Εκτίμηση θυρίδων και τιμαλφών αντικειμένων :

Στο GOLD SPOT διαθέτουμε πιστοποιημένους εκτιμητές, οι οποίοι ειδικεύονται στο άνοιγμα θυρίδων και την αποτίμηση του περιεχομένου αυτών. Η υπηρεσία αυτή είναι προαπαιτούμενο κατά την διαδικασία κληρονομιάς τιμαλφών και πολύτιμων αντικειμένων, όπου πρέπει να υπολογιστεί ο φόρος κληρονομιάς που βαρύνει τον κληρονόμο.

Ο εκτιμητής μας συντάσσει με τον συμβολαιογράφο μία οικονομική έκθεση αναφορικά με την αξία του περιεχομένου, η οποία έπειτα κατατίθεται στην εφορία του θανόντα προς έλεγχο και υπολογισμό των φόρων. Εάν ο κληρονόμος δεν υποδείξει εκτιμητή τότε το αρμόδιο δικαστήριο ορίζει κατά τη βούλησή του.

Ο εκτιμητής τιμαλφών αντικειμένων, εκτιμά κοσμήματα , ρολόγια , πολύτιμες πέτρες και αντικείμενα κατασκευασμένα από ασήμι και αλλά πολύτιμα μέταλλα.

Εκτίμηση τραπεζικών θυρίδων

Κατά την αποσφράγιση τραπεζικών θυρίδων και σύμφωνα με το αστικό δίκαιο κατά την περίπτωση όπου εκμισθωτής τραπεζικής θυρίδας αποβιώσει, οι κληρονόμοι αυτού, πρέπει να προβούν σε πράξη απογραφής, ώστε να την κλείσουν.Η διαδικασία αυτή γίνεται με την παρουσία εκτιμητή, ο οποίος θα αποτιμήσει το περιεχόμενο, θα συντάξει την έκθεση αξιών του περιεχομένου για αποδοχή κληρονομιάς, όπως αναφέραμε και άνωθεν.

Η διαδικασία αυτή γίνεται με την μεγίστη υπευθυνότητα και σεβασμό και σκοπό έχει να υπολογιστεί ο φόρος κληρονομιάς, ο οποίος βαρύνει τον κληρονόμο. Ο εκτιμητής συντάσσει παρουσία συμβολαιογράφου μία οικονομική αποτύπωση της αξίας των ανευρεθέντων, η οποία κατατίθεται στην Δ.Ο.Υ. που υπαγόταν ο αποθανών, προς έλεγχο και υπολογισμό των αντίστοιχων φόρων.

Μετά και την ολοκλήρωση της εκτίμησης των τιμαλφών, είστε σε θέση να γνωρίζετε ποια είναι η αξία του περιεχομένου της θυρίδας, που κληρονομήσατε ή που σας δωρίσανε. Είναι εξαιρετικά σημαντικό επομένως για την διαδικασία αυτή να απευθυνθείτε σε εκτιμητές με γνώση και εμπειρία, που θα σας ενημερώσουν αξιόπιστα για την αξία κάθε αντικείμενου, νομίσματος και ακόσμητος που μπορεί να περιέχει η θυρίδα.

Γιατί να επιλέξετε Gold Spot;

Ερχόμενοι στο κατάστημα μας το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα εκτιμήσει και θα προσδιορίσει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των κοσμημάτων σας. Μετέπειτα θα ορίσει την αξία τους καθορίζοντας την τιμή στην οποία θα αγοραστεί. Οι προσφορές μας για την αγορά των κοσμημάτων σας κατατάσσονται στις καλύτερες της αγοράς. Μια μονό επίσκεψη στο χώρο μας αρκεί για να καταλάβετε τον επαγγελματισμό που μας χαρακτηρίζει.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας προσφέρουμε λύση σε οικονομικά προβλήματα που μπορεί να έχετε. Το Gold  Spot βρίσκεται στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε δίνοντας λύση με άμεσα μετρητά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Ακόμη και αν δεν επιθυμείτε να πουλήσετε οριστικά το πολύτιμο  κόσμημά σας, το ενεχυροδανειστήριο μας σας δίνει την δυνατότητα αγοράς και  επαναπώλησης σε σας.

Συνάπτεται ένα συμφωνητικό εντός του οποίου ορίζεται η τιμή και μία ημερομηνία πώλησης μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έτσι λαμβάνετε μία προσωρινή χρηματοδότηση έχοντας την ευκαιρία να ξανά αγοράσετε το κόσμημα σας. Όλες οι συναλλαγές στο Gold Spot πραγματοποιούνται με νόμιμη κρατική άδεια με σκοπό να σας προσφέρουμε πάντα ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες.

~

Εχεμύθεια & Ασφάλεια

Προσφέρουμε στους πελάτες μας απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια!

Ταχύτητα εξυπηρέτησης

Με 4 διαθέσιμα καταστήματα σε Αθήνα και Εύβοια μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Υψηλές τιμές αγοράς χρυσού

Οι πιο συμφέρουσες συναλλαγές αγοράς χρυσού που μπορείτε να κάνετε σήμερα!

Δωρεάν Εκτίμηση Αντικειμένων

Εάν διαθέτετε αντικείμενα που δεν γνωρίζετε την αξία τους, επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά.
Στο Gold Spot μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα μετρητά με ενέχυρο τα δικά σας κοσμήματα !

Επισκεφτείτε μας!

Εξυπηρετούμε στα τρία καταστήματά μας αλλά υπάρχει και η δυνατότητα εξυπηρέτησης σε δικό σας χώρο κατόπιν ραντεβού.

Θησέως 28, Μαρούσι

2121040444

Λεωφ. Μεσογείων 76, Αμπελόκηποι

Τηλ. 211 1828 800

Φιλολάου 39Α, Παγκράτι

Τηλ. 211 41 80000

Λιοσίων 172, Πλατεία Αττικής

Τηλ.211 75 06 600