fbpx
ΝΟΜΙΜΟ ΕΝΕΧΕΙΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ

GOLD SPOT

Αγορά Κοσμημάτων Άμεσα στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση των κοσμημάτων σας και εξαργύρωσή τους σε μετρητά!

Αγορά Κοσμημάτων άμεσα στο Gold Spot

Στο Gold Spot εκτιμούμε και αγοράζουμε σε υψηλές και ανταγωνιστικές τιμές τα κοσμήματά σας. Με σεβασμό και αφοσίωση, αξιολογούμε το υλικό των κοσμημάτων σας και σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εκτίμηση αναφορικά με τα καράτια του χρυσού που περιέχει το κάθε σας κόσμημα.

Αγοράζουμε χρυσά κοσμήματα σε κάθε καράτι και βάσει ορισμένων σημαντικών κριτηρίων αξιολόγησης και εκτίμησης. Το σημαντικότερο κριτήριο είναι το βάρος του κοσμήματος σε χρυσό καθώς και η περιεκτικότητα του μετάλλου σε καράτια. Βασική μονάδα μέτρησης της καθαρότητας του χρυσού είναι το καράτι (Κ), που μας δείχνει την περιεκτικότητα που έχει ο χρυσός σε ένα  κόσμημα.

Γνωρίζουμε την συναισθηματική αξία που φέρουν τα κοσμήματα σας και για αυτό όλες μας οι διαδικασίες αγοράς και ενεχυροδανεισμού κοσμημάτων διακρίνονται και για την απολυτή διαφάνεια τους.

Κριτήρια αγοράς κοσμημάτων

Ενέχυρο κοσμήματα
Αγορά πώληση κοσμημάτων
Ανταλλάξτε κοσμήματα με μετρητά

Βάρος και καράτια

Αγοράζουμε χρυσά κοσμήματα σε κάθε καράτι και βάσει ορισμένων σημαντικών κριτηρίων αξιολόγησης και εκτίμησης. Το σημαντικότερο κριτήριο είναι το βάρος του κοσμήματος σε χρυσό καθώς και η περιεκτικότητα του μετάλλου σε καράτια. Βασική μονάδα μέτρησης της καθαρότητας του χρυσού είναι το καράτι (Κ), που μας δείχνει την περιεκτικότητα που έχει ο χρυσός σε ένα  κόσμημα. Τα καράτια μετριούνται σε κλίμακα εύρους από 0 έως 24. Τα πιο συνήθη καράτια στα ελληνικά κοσμήματα είναι 9, 14, 18 ή 22. Όσα περισσότερα καράτια, τόσο μεγαλύτερη είναι η αξία και τόσο πολυτιμότερο είναι το κόσμημα.

Χρώμα

Συνεχίζοντας, επίσης σημαντικό κριτήριο κατά την πώληση και την αξία των κοσμημάτων σας είναι και το χρώμα του χρυσού, που ξεκινάει με το γνωστό κίτρινο και μετά μπορεί με τις ανάλογες προσμείξεις να γίνει λευκό ή ροζ χρυσό. Το χρώμα του μετάλλου όπως και το υλικό του καθορίζει την αξία αλλά και την αγοραστική του δύναμη. Οι έμπειροι εκτιμητές μας βρίσκονται εδώ για σας και την πιο αξιόλογη εκτίμηση των κοσμημάτων σας. Ο πιο δημοφιλής είναι ο κίτρινος χρυσός και ακολουθεί ο λευκόχρυσος.

Κατασκευή και επωνυμία

Η αισθητική και η τεχνοτροπία που φέρει ένα κόσμημα καθώς επίσης και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται σαφώς και επηρεάζουν την αξία του. Επιπλέον αγοράζουμε επώνυμα κοσμήματα, με τις πιο υψηλέ τιμές της αγοράς χρυσού. Στην τιμή αγοράς ενός επώνυμου κοσμήματος πέρα από το βάρος του χρυσού, δίνεται έμφαση και στην αξία που φέρει το κόσμημα λόγω της επωνυμίας του οίκου που έχει κατασκευαστεί. Τα πολύτιμά και μοναδικά αυτά κοσμήματα φέρουν μεγάλη αξία λόγω του σχεδιαστή και κατασκευαστή τους και εμείς τα εκτιμούμε με απεριόριστη προσοχή και σεβασμό. Αν διαθέτετε και το πιστοποιητικό γνησιότητας τους καλό είναι να το φέρετε κατά την αγορά τους και θα εξασφαλίσετε μια μεγαλύτερη τιμή.

Πολύτιμοι λίθοι και χρονολογία κατασκευής

Οι πολύτιμοί λίθοι που υπάρχουν σε ένα κόσμημα σαφώς και εκτιμούνται ξεχωριστά και ανεβάζουν την αξία ενός κοσμήματος. Μπορείτε να πουλήσετε ξεχωριστά το χρυσό σας κόσμημα και ξεχωριστά τους πολύτιμους λίθους. Η χρονολογία κατασκευής επίσης διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο καθώς ορίζει τη σπανιότητα του κοσμήματος. Άλλωστε κάθε κόσμημα έχει τη δική του μοναδική ιστορία για αυτό και πρέπει να το διαχειριζόμαστε αναλόγως.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία παίζουν σημαντικό ρόλο στον καθορισμό της τιμής του κοσμήματος σας. Σας συμβουλεύουμε να κάνετε μια καλή έρευνα αγοράς και να βρείτε τους κατάλληλους επαγγελματίες που διαθέτουν καλή γνώση του αντικειμένου. Εμείς στο Gold Spot ζυγίζουμε σε ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας τα κοσμήματα σας και με σύγχρονο εξοπλισμό ελέγχουμε τα καράτια των κοσμημάτων. Σε μας τα κοσμήματα σας μπορούν να εκτιμηθούν με ακρίβεια και εχεμύθεια, λαμβάνοντας άμεση πληρωμή στις υψηλότερες τιμές της αγοράς

Για οποιαδήποτε συναλλαγή είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό σας.

Γιατί να επιλέξετε Gold Spot;

Ερχόμενοι στο κατάστημα μας το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα εκτιμήσει και θα προσδιορίσει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των κοσμημάτων σας. Μετέπειτα θα ορίσει την αξία τους καθορίζοντας την τιμή στην οποία θα αγοραστεί. Οι προσφορές μας για την αγορά των κοσμημάτων σας κατατάσσονται στις καλύτερες της αγοράς. Μια μονό επίσκεψη στο χώρο μας αρκεί για να καταλάβετε τον επαγγελματισμό που μας χαρακτηρίζει.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας προσφέρουμε λύση σε οικονομικά προβλήματα που μπορεί να έχετε. Το Gold  Spot βρίσκεται στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε δίνοντας λύση με άμεσα μετρητά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Ακόμη και αν δεν επιθυμείτε να πουλήσετε οριστικά το πολύτιμο  κόσμημά σας, το ενεχυροδανειστήριο μας σας δίνει την δυνατότητα αγοράς και  επαναπώλησης σε σας.

Συνάπτεται ένα συμφωνητικό εντός του οποίου ορίζεται η τιμή και μία ημερομηνία πώλησης μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έτσι λαμβάνετε μία προσωρινή χρηματοδότηση έχοντας την ευκαιρία να ξανά αγοράσετε το κόσμημα σας. Όλες οι συναλλαγές στο Gold Spot πραγματοποιούνται με νόμιμη κρατική άδεια με σκοπό να σας προσφέρουμε πάντα ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες.

~

Εχεμύθεια & Ασφάλεια

Προσφέρουμε στους πελάτες μας απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια!

Ταχύτητα εξυπηρέτησης

Με 4 διαθέσιμα καταστήματα σε Αθήνα και Εύβοια μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Υψηλές τιμές αγοράς χρυσού

Οι πιο συμφέρουσες συναλλαγές αγοράς χρυσού που μπορείτε να κάνετε σήμερα!

Δωρεάν Εκτίμηση Αντικειμένων

Εάν διαθέτετε αντικείμενα που δεν γνωρίζετε την αξία τους, επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά.
Στο Gold Spot μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα μετρητά με ενέχυρο τα δικά σας κοσμήματα !

Επισκεφτείτε μας!

Εξυπηρετούμε στα τρία καταστήματά μας αλλά υπάρχει και η δυνατότητα εξυπηρέτησης σε δικό σας χώρο κατόπιν ραντεβού.

Θησέως 28, Μαρούσι

2121040444

Λεωφ. Μεσογείων 76, Αμπελόκηποι

Τηλ. 211 1828 800

Φιλολάου 39Α, Παγκράτι

Τηλ. 211 41 80000

Εθνικού Σταδίου 2, Ιστιαία, Εύβοια

Τηλ. 22260 56994