fbpx
ΝΟΜΙΜΟ ΕΝΕΧΕΙΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ

GOLD SPOT

Αγορά Πολύτιμων Λίθων  Άμεσα στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση των πολύτιμων λίθων σας και εξαργύρωσή τους σε μετρητά!

Εκτίμηση πολύτιμων λίθων
Αγορά / Πώληση πολύτιμων λίθων
Ανταλλάξτε πολύτιμους λίθους με μετρητά

Πώληση Πολύτιμων Λίθων άμεσα στο Gold Spot

Στο Gold Spot αγοράζουμε κάθε είδος πολύτιμού λίθου στις πιο υψηλές τιμές της αγοράς. Αν έχετε στην κατοχή σας πολύτιμούς λίθους ή κοσμήματα που έχουν πάνω τους πολύτιμα πετράδια, επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας και οι έμπειροι εκτιμητές μας θα σας ενημερώσουν για την αξία τους. Για μας κάθε πολύτιμος λίθος φέρει ιδιαίτερη αξία και με ιδιαίτερο σεβασμό και προσοχή εκτιμούμε κάθε του χαρακτηριστικό.

Τα πιο γνωστά είδη πολύτιμών λίθων

Ως πολύτιμοι λίθοι χαρακτηρίζονται τα ορυκτά τα οποία συγκεντρώνουν συγκεκριμένες ιδιότητες όπως λάμψη, αντοχή και σπανιότητα. Οι πολύτιμοι λίθοι χρησιμοποιούνται κυρίως στην διακόσμηση των κοσμημάτων, συνιστώντας εκθαμβωτικά στολίδια με μοναδική ομορφιά και χρώματα. Η ίδια η φύση δημιουργεί τους πολύτιμους αυτούς λίθους με τους πιο δημοφιλείς και πολύτιμους να είναι το διαμάντι, το ρουμπίνι, το σμαράγδι και το ζαφείρι.

Αρχικά, το διαμάντι συνιστά το πιο πολύτιμο πετράδι και αυτό με την μεγαλύτερη εμπορική αξία ως και σήμερα. Χαρακτηρίζεται για το σκληρό υλικό του, έχοντας την υψηλότερη θέση συγκριτικά με όλα τα υλικά του κόσμο. Η  αξία του είναι τόσο μεγάλη που ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του μπορεί να φτάσει εξαιρετικά υψηλές τιμές.

Το ρουμπίνι αποτελεί επίσης ένα από τους πιο όμορφους και σπουδαίους πολύτιμούς λίθος, με το βαθύ του κόκκινο χρώμα, που οφείλεται στην ύπαρξη χρωμίου, να εντυπωσιάζει τους πάντες.

Το ζαφείρι και το σμαράγδι συνιστούν επίσης κορυφαίους και δημοφιλείς πολύτιμους λίθους. Αναφορικά με το ζαφείρι, με το μοναδικό του μπλε χρώμα, χαρακτηρίζεται και αυτό από μεγάλη σκληρότητα όπως και το ρουμπίνι. Τα μεγαλύτερα κοιτάσματα ζαφειριών βρίσκονται στη Νότια Αφρική. Το σμαράγδι είναι επίσης ένα πανέμορφο ορυκτό σε αποχρώσεις του πράσινου. Πολλά κοσμήματα στολίζονται από τον μοναδικό αυτό λίθο, καθώς είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός.

Οι παραπάνω λίθοι αποτελούν τους πιο δημοφιλείς αλλά πέρα από αυτούς υπάρχουν και άλλοι χαμηλότερης αξίας αλλά βρίσκονται σε πολλά κοσμήματα και έχουν με μεγάλη ζήτηση στην αγορά και πώληση  πολύτιμων λίθων, και αυτό οφείλεται στα μοναδικά τους χρώματα. Μερικοί από αυτούς τους λίθους είναι το κεχριμπάρι, ο αμέθυστος, το τιρκουάζ, η φεγγαρόπετρα, ο νεφρίτης και η ακουαμαρίνα. Φυσικά ξεχωρίζει η πέτρα λάπις λάζουλι με το έντονο μπλε χρώμα. Η πέτρα αυτή έχει μεγάλη αξία και συναντάται ιδιαιτέρα σε αντικείμενα της αρχαιότητας. Τέλος, ο τανζανίτης καθώς και το οπάλιο αποτελούν εξαιρετικά σπάνιους και  περιζήτητους λίθους, με εντυπωσιακές αποχρώσεις.

Κριτήρια εκτίμησης των πολύτιμων λίθων σας

Πουλήστε πολύτιμους λίθους
Αγορά πολύτιμων λίθων

Οι έμπειροι εκτιμητές μας με πολυετή εμπειρία και γνώση καθώς και με ειδίκευση στους πολύτιμους λίθους θα αξιολογήσουν άμεσα και λεπτομερώς τους πολύτιμους λίθους σας. Όπως και στα διαμάντια έτσι και στους πολύτιμούς λίθος η τελική τιμή τους καθορίζεται από ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά.

Οι τέσσερις παράγοντες που επηρεάζουν την τελική τιμή των πολύτιμων λίθων είναι η κοπή, το χρώμα, το βάρος σε καράτια και η καθαρότητά τους. Το σχήμα και το χρώμα επηρεάζει σαφώς την αξία ενός πολύτιμου λίθου καθορίζοντας την χρήση που μπορεί να του γίνει καθώς και την εμπορική αξία του στις μέρες μας. Το βάρος τους σε καράτια είναι μονάδα μέτρησης των πολύτιμων λίθων. Όσο μεγαλύτερο είναι για το βάρος ενός διαμαντιού τόσο μεγαλύτερη είναι και η αξία του. Η καθαρότητα που αφορά την διαύγεια, είναι επίσης ένα σημαντικό χαρακτηριστικό. Όσο μεγαλύτερη καθαρότητα φέρει ένας πολύτιμός λίθος τόσο υψηλότερη και η τιμή του.

Επισκεφθείτε ένα κατάστημα του Gold Spot και θα αξιολογήσουν τους πολύτιμους λίθους σας στην πραγματική τους αξία. Τα διαμάντια και οι πολύτιμοι λίθοι γίνονται δεκτοί είτε είναι σε άδετη μορφή είτε δεμένα σε κάποιο κόσμημα. Αν έχετε το πιστοποιητικό που συνοδεύει τον πολύτιμο λίθο σας, είναι καλό να το προσκομίσετε μαζί του όταν θα το φέρετε σε εμάς για εκτίμηση. Σε περίπτωση συναλλαγής είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο σας .

Γιατί να επιλέξετε Gold Spot;

Ερχόμενοι στο κατάστημα μας το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα εκτιμήσει και θα προσδιορίσει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των πολύτιμων λίθων σας. Μετέπειτα θα ορίσει την αξία τους καθορίζοντας την τιμή στην οποία θα αγοραστεί. Οι προσφορές μας για την αγορά των πολύτιμων λίθων σας κατατάσσονται στις καλύτερες της αγοράς. Μια μονό επίσκεψη στο χώρο μας αρκεί για να καταλάβετε τον επαγγελματισμό που μας χαρακτηρίζει.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας προσφέρουμε λύση σε οικονομικά προβλήματα που μπορεί να έχετε. Το Gold  Spot βρίσκεται στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε δίνοντας λύση με άμεσα μετρητά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Ακόμη και αν δεν επιθυμείτε να πουλήσετε οριστικά τους πολύτιμους λίθους σας, το ενεχυροδανειστήριο μας σας δίνει την δυνατότητα αγοράς και  επαναπώλησης σε σας.

Συνάπτεται ένα συμφωνητικό εντός του οποίου ορίζεται η τιμή και μία ημερομηνία πώλησης μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έτσι λαμβάνετε μία προσωρινή χρηματοδότηση έχοντας την ευκαιρία να ξανά αγοράσετε το κόσμημα σας. Όλες οι συναλλαγές στο Gold Spot πραγματοποιούνται με νόμιμη κρατική άδεια με σκοπό να σας προσφέρουμε πάντα ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες.

~

Εχεμύθεια & Ασφάλεια

Προσφέρουμε στους πελάτες μας απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια!

Ταχύτητα εξυπηρέτησης

Με 4 διαθέσιμα καταστήματα σε Αθήνα και Εύβοια μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Υψηλές τιμές αγοράς χρυσού

Οι πιο συμφέρουσες συναλλαγές αγοράς χρυσού που μπορείτε να κάνετε σήμερα!

Δωρεάν Εκτίμηση Αντικειμένων

Εάν διαθέτετε αντικείμενα που δεν γνωρίζετε την αξία τους, επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά.
Στο Gold Spot μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα μετρητά με ενέχυρο τους δικούς σας πολύτιμους λίθους !

Επισκεφτείτε μας!

Εξυπηρετούμε στα τρία καταστήματά μας αλλά υπάρχει και η δυνατότητα εξυπηρέτησης σε δικό σας χώρο κατόπιν ραντεβού.

Θησέως 28, Μαρούσι

2121040444

Λεωφ. Μεσογείων 76, Αμπελόκηποι

Τηλ. 211 1828 800

Φιλολάου 39Α, Παγκράτι

Τηλ. 211 41 80000

Εθνικού Σταδίου 2, Ιστιαία, Εύβοια

Τηλ. 22260 56994