fbpx
ΝΟΜΙΜΟ ΕΝΕΧΕΙΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ

GOLD SPOT

Αγορά Χρυσού Άμεσα στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση του χρυσού σας σε οποιαδήποτε μορφή  και εξαργύρωσή του σε μετρητά!

Αγορά Χρυσού άμεσα στο Gold Spot

Στο Gold Spot αγοράζουμε χρυσό σε κάθε μορφή και τύπο. Με πολυετή εμπειρία και γνώση στην αγορά χρυσού σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με αξιοπιστία και σε σεβασμό. Αγοράζουμε χρυσά και ασημένια κοσμήματα σε κάθε καράτι, πολύτιμους λίθους, ράβδους χρυσού και ασημιού, επώνυμα ρολόγια, ασημένια σκευή, χρυσές λίρες καθώς και κάθε είδος χρυσού νομίσματος. Επιλέξτε ένα από τα καταστήματα μας και επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και το άψογα καταρτισμένο προσωπικό μας θα σας παρέχει την ασφάλεια και διακριτικότητα που επιθυμείτε σε κάθε σας συναλλαγή.

Οι τιμές αγοράς των χρυσών σας ειδών, ανεξαρτήτως της κατάστασης τους, αποτελούν τις καλύτερες της αγοράς με βάση την ημερήσια τιμή του χρυσού. Μπορούμε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τα καράτια και την αξία των χρυσών σας αντικειμένων, προσφέροντας σας μια λεπτομερή και αξιόπιστη εκτίμηση. Ακόμη και αν αναρωτιέστε για το αντικείμενο που έχετε στην κατοχή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ενημερωθείτε άμεσα για την αξία του. Βρισκόμαστε δίπλα σας για να σας δώσουμε λύση με άμεση παροχή μετρητών.

Ποια είδη αγοράζουμε και πώς γίνεται ο έλεγχος της αξίας τους

Ενέχυρο κοσμήματα
Αγορά πώληση κοσμημάτων
Ανταλλάξτε κοσμήματα με μετρητά
Ανταλλάξτε κοσμήματα με μετρητά

Αγοράζουμε:

 • Χρυσά και ασημένια κοσμήματα όλων των καρατίων
 • Αξεσουάρ κατασκευασμένα από πολύτιμα μέταλλα
 • Κοσμήματα με πολύτιμες πέτρες
 • Πολύτιμούς λίθους
 • Χρυσά και επώνυμα ρολόγια
 • Ασημένια σκεύη και αντικείμενα
 • Νομίσματα κάθε εθνικότητας
 • Χρυσές λίρες

Έλεγχος της αξίας του χρυσού

Τα καταστήματα μας διαθέτουν άψογους επαγγελματίες με πολυετή γνώση στη αγορά  χρυσού. Με χαρά μπορούμε να απαντήσουμε σε κάθε σας ερώτηση και δωρεάν να εκτιμήσουμε τα πολύτιμά σας αντικείμενα. Σας ενημερώνουμε για το βάρος των ειδών σας και για τα καράτια τους. Αν έχετε πολύτιμες πέτρες σας προσφέρουμε μια λεπτομερή εκτίμηση της αξίας τους.

Σε όλα τα καταστήματα μας διαθέτουμε ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας καθώς επίσης και άλλα σύγχρονα όργανα υψηλής τεχνολογίας τα οποία ζυγίζουν και αναλύουν με απόλυτη ακρίβεια όλα τα πολύτιμα μέταλλα. Το αποτέλεσμα της ανάλυσης εμφανίζεται άμεσα και με απόλυτη ακρίβεια. Η διαδικασία καθώς και όλη η συναλλαγή γίνεται με πλήρη διαφάνεια και νομιμότητα.

Κάθε χρυσό ή ασημένιο κόσμημα ή αντικείμενο διαθέτει σφραγίδα σε εμφανές σημείο. Αυτή δηλώνει και την καθαρότητα του μετάλλου, δηλαδή τα καράτια του. Βασικό χαρακτηριστικό που εξετάζεται επίσης στην αγορά χρυσού είναι το χρώμα του. Ο πιο δημοφιλής είναι ο κίτρινος χρυσός και ακολουθεί ο λευκόχρυσος.

Παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή του χρυσού

Η τιμή του χρυσού ορίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο και αλλάζει καθημερινά. Οι συνεργάτες μας ενημερώνονται καθημερινά για τις διακυμάνσεις της τιμής του χρυσού και πραγματοποιούν την αγορά χρυσού κάθε είδους με βάση την αντικειμενική του αξία και την τρέχουσα τιμή. Η τιμή αγοράς χρυσού που σας προσφέρουμε διαφοροποιείται επίσης σύμφωνα με την καθαρότητα του μετάλλου και τα καράτια του.

Μονάδα μέτρησης της καθαρότητας του χρυσού είναι το καράτι (Κ) και υποδεικνύει την περιεκτικότητα χρυσού που μπορεί να έχει οποιοδήποτε χρυσό αντικείμενο. Ο αριθμός του καρατιού είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για την αγορά κοσμημάτων διότι δείχνει το βαθμό καθαρότητάς τους. Τα καράτια μετριούνται σε μια κλίμακα από 0 έως 24.

Στην αγορά μπορούμε να βρούμε χρυσά κοσμήματα διαφόρων κατηγοριών όπως 9Κ, 14Κ, 18Κ, 20Κ, 22Κ και 24Κ, με τα 24Κ να είναι από 99,99% χρυσό. Όσο περισσότερα καράτια έχει ένα χρυσό κόσμημα τόσο πιο πολύτιμο είναι.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά κατά την αγορά χρυσού στον καθορισμό της τιμής συνιστούν:

 1. Το βάρος του αντικειμένου σε χρυσό
 2. Το χρώμα του
 3. Η χρονολογία κατασκευής του
 4. Ο κατασκευαστής/οίκος
 5. Οι πολύτιμοι λίθοι
 6. Η κατάσταση του αντικειμένου

Με θεμέλιο τις αξίες μας και την πολυετή μας εμπειρία σκοπό έχουμε με συνέπεια, διακριτικότητα και επαγγελματισμό να καλύψουμε όλες σας τις ανάγκες.

Σε περίπτωση συναλλαγής, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο σας . Δε γίνονται συναλλαγές με άτομα κάτω των 18 ετών.

Γιατί να επιλέξετε Gold Spot;

Ερχόμενοι στο κατάστημα μας το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα εκτιμήσει και θα προσδιορίσει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των κοσμημάτων σας. Μετέπειτα θα ορίσει την αξία τους καθορίζοντας την τιμή στην οποία θα αγοραστεί. Οι προσφορές μας για την αγορά των κοσμημάτων σας κατατάσσονται στις καλύτερες της αγοράς. Μια μονό επίσκεψη στο χώρο μας αρκεί για να καταλάβετε τον επαγγελματισμό που μας χαρακτηρίζει.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας προσφέρουμε λύση σε οικονομικά προβλήματα που μπορεί να έχετε. Το Gold  Spot βρίσκεται στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε δίνοντας λύση με άμεσα μετρητά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Ακόμη και αν δεν επιθυμείτε να πουλήσετε οριστικά το πολύτιμο  κόσμημά σας, το ενεχυροδανειστήριο μας σας δίνει την δυνατότητα αγοράς και  επαναπώλησης σε σας.

Συνάπτεται ένα συμφωνητικό εντός του οποίου ορίζεται η τιμή και μία ημερομηνία πώλησης μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έτσι λαμβάνετε μία προσωρινή χρηματοδότηση έχοντας την ευκαιρία να ξανά αγοράσετε το κόσμημα σας. Όλες οι συναλλαγές στο Gold Spot πραγματοποιούνται με νόμιμη κρατική άδεια με σκοπό να σας προσφέρουμε πάντα ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες.

~

Εχεμύθεια & Ασφάλεια

Προσφέρουμε στους πελάτες μας απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια!

Ταχύτητα εξυπηρέτησης

Με 4 διαθέσιμα καταστήματα σε Αθήνα και Εύβοια μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Υψηλές τιμές αγοράς χρυσού

Οι πιο συμφέρουσες συναλλαγές αγοράς χρυσού που μπορείτε να κάνετε σήμερα!

Δωρεάν Εκτίμηση Αντικειμένων

Εάν διαθέτετε αντικείμενα που δεν γνωρίζετε την αξία τους, επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά.
Στο Gold Spot μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα μετρητά με ενέχυρο τα δικά σας κοσμήματα !

Επισκεφτείτε μας!

Εξυπηρετούμε στα τρία καταστήματά μας αλλά υπάρχει και η δυνατότητα εξυπηρέτησης σε δικό σας χώρο κατόπιν ραντεβού.

Θησέως 28, Μαρούσι

2121040444

Λεωφ. Μεσογείων 76, Αμπελόκηποι

Τηλ. 211 1828 800

Φιλολάου 39Α, Παγκράτι

Τηλ. 211 41 80000

Εθνικού Σταδίου 2, Ιστιαία, Εύβοια

Τηλ. 22260 56994