fbpx
ΝΟΜΙΜΟ ΕΝΕΧΕΙΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ

GOLD SPOT

Εκτίμηση Κοσμημάτων  Άμεσα στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση των κοσμημάτων σας  και εξαργύρωσή τους σε μετρητά!

Εκτίμηση Κοσμημάτων άμεσα στο Gold Spot

Στο Gold Spot αναλαμβάνουμε να εκτιμήσουμε με ακρίβεια και σεβασμό τα κοσμήματα σας. Μπορείτε να επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας και οι έμπειροι εκτιμητές μας θα σας δώσουν όλες τις πληροφορίες που αφορούν τα κοσμήματα σας. Αναλύουμε και εκτιμούμε με σύγχρονα μηχανήματα ακριβείας πόσα καράτια είναι ο χρυσός που περιέχουν τα κοσμήματα σας.

Με πολυετή εμπειρία και δράση στην αγορά χρυσού κάνουμε δωρεάν εκτίμηση στα κοσμήματα σας με απόλυτη ποιότητα ελέγχου. Η πείρα μας στην πώληση κοσμημάτων μας επιτρέπει να αξιολογούμε με μεγάλη ακρίβεια το κόσμημά σας με βάση τις κατηγορίες υλικών, καρατίων και πιθανή προέλευση και εποχή κατασκευής τους.

Με σεβασμό και προσήλωση στον κάθε πελάτη αντιμετωπίζουμε την μοναδικότητα του κάθε κοσμήματος με αμέριστη προσήλωση και προσοχή. Κάθε κόσμημα άλλωστε κρύβει μέσα του μια ιστορία. Γνωρίζουμε καλά ότι με πολλά από τα κοσμήματα σας έχετε αναπτύξει συναισθηματικούς δεσμούς καθώς μπορεί να αποτελούν οικογενειακά κειμήλια. Για αυτό και στόχος μας είναι να αναπτύξουμε δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Ποια τα είδη που εκτιμούμε και ποια η διαδικασία εκτίμησης

Ενέχυρο κοσμήματα
Αγορά πώληση κοσμημάτων

Εκτιμούμε με απόλυτη ακρίβεια και αξιοπιστία:

  • Κοσμήματα
  • Επώνυμα Κοσμήματα
  • Ασημένια Αντικείμενα
  • Οικογενειακά κειμήλια
  • Ρολόγια
  • Κοσμήματα με πολύτιμες πέτρες
  • Διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους
  • Νομίσματα
  • Χρυσές Λίρες

Η εκτίμηση παρέχεται δωρεάν από τους ειδικούς εκτιμητές μας ενώ η αγορά χρυσών κοσμημάτων πραγματοποιείται εύκολα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες. Μπορείτε να το ανταλλάξετε άμεσα με χρήματα τα πολύτιμα αντικείμενα σας και να επωφεληθείτε από την πώλησή τους.

Η διαδικασία  εκτίμησης των κοσμημάτων σας

Δίνουμε μεγάλη προσοχή στον έλεγχο των κοσμημάτων σας. Αρχικά τα ζυγίζουμε σε ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Έπειτα για να ελέγξουμε τα καράτια τους χρησιμοποιούμε το πιο σύγχρονο όργανο υψηλής τεχνολογίας το όποιο με ακτίνες Χ αναλύει όλα τα μέταλλα του κράματος με ακρίβεια εκατοστού του καρατιού. Το αποτέλεσμα και η τιμή εκτυπώνονται άμεσα στο έντυπο ανάλυσης. Η ακρίβεια των αποτελεσμάτων είναι σημαντική για να πληρωθείτε σωστά και άμεσα.

Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μας δίνουν την  δυνατότητα, χωρίς το κόσμημα να υποστεί την παραμικρή φθορά, να βρούμε πόσα καράτια ακριβώς είναι ο χρυσός που περιέχει. Μας παρέχουν  επίσης μετρήσεις για τη σύνθεση των πολύτιμων μετάλλων. Τα μετρήσιμα στοιχεία είναι: χρυσός, ασήμι, χαλκός, πλατίνα και παλλάδιο. Διαθέτοντας επομένως όλα τα άνωθεν στοιχεία σας ενημερώνουμε για την αξία των κοσμημάτων σας.

Σας περιμένουμε στα καταστήματα μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή συμβουλή. Βρισκόμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία αναφορικά με τα κοσμήματα σας. Εκτιμώντας τα κοσμήματα σας θα σας προτείνουμε την καλύτερη τιμή που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Χωρίς κρυφές χρεώσεις και πίεση. Οι γνώσεις μας και η πολύχρονη πείρα μας στην αγορά χρυσού σας εξασφαλίζουν την πιο σωστή και λεπτομερή εκτίμηση της πραγματικής αξίας των κοσμημάτων σας.

Σε κάθε συναλλαγή είναι απαραίτητη η αστυνομική σας ταυτότητα ή το διαβατήριο σας.

Γιατί να επιλέξετε Gold Spot;

Ερχόμενοι στο κατάστημα μας το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα εκτιμήσει και θα προσδιορίσει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των κοσμημάτων σας. Μετέπειτα θα ορίσει την αξία τους καθορίζοντας την τιμή στην οποία θα αγοραστεί. Οι προσφορές μας για την αγορά των κοσμημάτων σας κατατάσσονται στις καλύτερες της αγοράς. Μια μονό επίσκεψη στο χώρο μας αρκεί για να καταλάβετε τον επαγγελματισμό που μας χαρακτηρίζει.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας προσφέρουμε λύση σε οικονομικά προβλήματα που μπορεί να έχετε. Το Gold  Spot βρίσκεται στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε δίνοντας λύση με άμεσα μετρητά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Ακόμη και αν δεν επιθυμείτε να πουλήσετε οριστικά το πολύτιμο  κόσμημά σας, το ενεχυροδανειστήριο μας σας δίνει την δυνατότητα αγοράς και  επαναπώλησης σε σας.

Συνάπτεται ένα συμφωνητικό εντός του οποίου ορίζεται η τιμή και μία ημερομηνία πώλησης μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έτσι λαμβάνετε μία προσωρινή χρηματοδότηση έχοντας την ευκαιρία να ξανά αγοράσετε το κόσμημα σας. Όλες οι συναλλαγές στο Gold Spot πραγματοποιούνται με νόμιμη κρατική άδεια με σκοπό να σας προσφέρουμε πάντα ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες.

~

Εχεμύθεια & Ασφάλεια

Προσφέρουμε στους πελάτες μας απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια!

Ταχύτητα εξυπηρέτησης

Με 4 διαθέσιμα καταστήματα σε Αθήνα και Εύβοια μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Υψηλές τιμές αγοράς χρυσού

Οι πιο συμφέρουσες συναλλαγές αγοράς χρυσού που μπορείτε να κάνετε σήμερα!

Δωρεάν Εκτίμηση Αντικειμένων

Εάν διαθέτετε αντικείμενα που δεν γνωρίζετε την αξία τους, επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά.
Στο Gold Spot μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα μετρητά με ενέχυρο τα δικά σας κοσμήματα !

Επισκεφτείτε μας!

Εξυπηρετούμε στα τρία καταστήματά μας αλλά υπάρχει και η δυνατότητα εξυπηρέτησης σε δικό σας χώρο κατόπιν ραντεβού.

Θησέως 28, Μαρούσι

2121040444

Λεωφ. Μεσογείων 76, Αμπελόκηποι

Τηλ. 211 1828 800

Φιλολάου 39Α, Παγκράτι

Τηλ. 211 41 80000

Εθνικού Σταδίου 2, Ιστιαία, Εύβοια

Τηλ. 22260 56994