fbpx
ΝΟΜΙΜΟ ΕΝΕΧΕΙΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ

GOLD SPOT

Αγορά Ρολογιών Άμεσα στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση των ρολογιών σας και εξαργύρωσή τους σε μετρητά!

Πώληση ρόλεξ
Ενέχυρο ρολόι

Πώληση Ρολογιών άμεσα στο Gold Spot

Στο Gold Spot αγοράζουμε επώνυμα ρολόγια στις υψηλότερες τιμές της αγοράς με ασφάλεια και αξιοπιστία. Τα ρολόγια συνιστούν μια από τις καλύτερες επενδύσεις που μπορείτε να κάνετε. Είναι στοιχεία που προσδίδουν πέρα από πρακτικότητα, κομψότητα και στυλ. Φέρουν την δική τους μοναδική ιστορία και αν έχουν κατασκευαστεί από μεγάλους οίκους η αξία τους είναι ακόμη υψηλότερη.

Αν έχετε ρολόγια ακριβών οίκων και θέλετε να τα πουλήσετε στα καταστήματα του Gold Spot, έμπειροι επαγγελματίες θα τα εκτιμήσουν με εγκυρότητα και αξιοπιστία. Η πολυετής μας ενασχόληση με το αντικείμενο καθώς και η τεχνογνωσία μας, μας καθιστά τους καταλληλότερους για την εκτίμηση και αγορά επώνυμων ρολογιών που έχετε στην κατοχή σας.

Βασικά κριτήρια εκτίμησης και αγοράς ρολογιών

Αγορά ρολογιών
Ανταλλάξτε το ρολόι σας με μετρητά

Κατά την εκτίμηση και αγορά των ρολογιών σας, υπάρχουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά που επηρεάζουν την αξία τους. Αρχικά η μάρκα του ρολογιού, διότι αυτή καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα κατασκευής καθώς και την αξία του υλικού που έχει κατασκευαστεί. Το μοντέλο του ρολογιού επίσης είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά για την εκτίμηση του ρολογιού σας. Αυτοί οι δύο παράγοντες καθορίζουν και τη ζήτησή του, δηλαδή κατά πόσον ένα ρολόι είναι εμπορικό και μπορεί να πωληθεί εκ νέου ως μεταχειρισμένο, αλλά σε πολύ υψηλή τιμή.

Τα ρολόγια ROLEX αποτελούν τα πιο δημοφιλή και με την μεγαλύτερη αξία. Αυτά ξεχωρίζουν για την καινοτομία τους εδώ και παρά πολλά χρόνια. Ο σχεδιασμός τους καθώς και όλα τα επιμέρους χαρακτηριστικά τους τα κατατάσσουν στα απόλυτα κορυφαία ρολόγια. Ως και σήμερα η ROLEX αναγνωρίζεται ως σύμβολο απόλυτου κύρους, πολυτέλειας και καινοτομίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα ρολόγια της διακρίνονται για το διαχρονικό σχεδιασμό τους και την μοναδική τους εμφάνιση. Άλλες εξίσου σπουδαίες και μεγάλης αξίας εταιρείες ρολογιών είναι η Cartier και η BVLGARI. Πέρα από αυτές τις μάρκες δεχόμαστε και πολλές άλλες και φυσικά όλα τα μεταχειρισμένα ρολόγια, προκειμένου να εκτιμήσουμε το ρολόι σας από κοντά με βάση όλα του τα χαρακτηριστικά.

Επιπρόσθετα, την εκτίμηση του ρολογιού σας επηρεάζει η κατάσταση στην οποία βρίσκεται και η φθορές που έχει υποστεί καθώς και το έτος αγοράς και κατασκευής. Εξαιρετικά σημαντικός είναι επομένως ο παράγοντας αυτός στον καθορισμό της τελικής τιμής του ρολογιού. Επίσης, σημαντικό είναι το κρύσταλλο που έχει, το τζαμάκι καθώς και το υλικό κατασκευής του ρολογιού. Αν του έχουν γίνει σέρβις και πότε επηρεάζει επίσης την τιμή του.

Τέλος, οι διαστάσεις του, ο τύπος και ο αριθμός της μηχανής του καθώς και τύπος και ο αριθμός του μπρασελέ διαμορφώνουν την τελική του αξία. Ενώ τα συνοδευτικά χαρτιά (πιστοποιητικά) και η συνοδευτική συσκευασία/το κουτί είναι εξίσου σημαντικά για την εκτίμηση του ρολογιού, διότι πιστοποιούνται όλοι οι κωδικοί του ρολογιού όπως ο κωδικός αναφοράς (reference).

Γιατί να επιλέξετε Gold Spot;

Ερχόμενοι στο κατάστημα μας το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα εκτιμήσει και θα προσδιορίσει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ρολογιών σας. Μετέπειτα θα ορίσει την αξία τους καθορίζοντας την τιμή στην οποία θα αγοραστεί. Οι προσφορές μας για την αγορά των ρολογιών σας κατατάσσονται στις καλύτερες της αγοράς. Μια μονό επίσκεψη στο χώρο μας αρκεί για να καταλάβετε τον επαγγελματισμό που μας χαρακτηρίζει.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας προσφέρουμε λύση σε οικονομικά προβλήματα που μπορεί να έχετε. Το Gold  Spot βρίσκεται στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε δίνοντας λύση με άμεσα μετρητά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Ακόμη και αν δεν επιθυμείτε να πουλήσετε οριστικά το πολύτιμο χρυσό ρολόι σας, το ενεχυροδανειστήριο μας σας δίνει την δυνατότητα αγοράς και  επαναπώλησης σε σας.

Συνάπτεται ένα συμφωνητικό εντός του οποίου ορίζεται η τιμή και μία ημερομηνία πώλησης μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έτσι λαμβάνετε μία προσωρινή χρηματοδότηση έχοντας την ευκαιρία να ξανά αγοράσετε το κόσμημα σας. Όλες οι συναλλαγές στο Gold Spot πραγματοποιούνται με νόμιμη κρατική άδεια με σκοπό να σας προσφέρουμε πάντα ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες.

~

Εχεμύθεια & Ασφάλεια

Προσφέρουμε στους πελάτες μας απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια!

Ταχύτητα εξυπηρέτησης

Με 4 διαθέσιμα καταστήματα σε Αθήνα και Εύβοια μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Υψηλές τιμές αγοράς χρυσού

Οι πιο συμφέρουσες συναλλαγές αγοράς χρυσού που μπορείτε να κάνετε σήμερα!

Δωρεάν Εκτίμηση Αντικειμένων

Εάν διαθέτετε αντικείμενα που δεν γνωρίζετε την αξία τους, επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά.
Στο Gold Spot μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα μετρητά με ενέχυρο τα δικά σας ρολόγια!

Επισκεφτείτε μας!

Εξυπηρετούμε στα τρία καταστήματά μας αλλά υπάρχει και η δυνατότητα εξυπηρέτησης σε δικό σας χώρο κατόπιν ραντεβού.

Θησέως 28, Μαρούσι

2121040444

Λεωφ. Μεσογείων 76, Αμπελόκηποι

Τηλ. 211 1828 800

Φιλολάου 39Α, Παγκράτι

Τηλ. 211 41 80000

Εθνικού Σταδίου 2, Ιστιαία, Εύβοια

Τηλ. 22260 56994