fbpx
ΝΟΜΙΜΟ ΕΝΕΧΕΙΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ

GOLD SPOT

Αγορά Ασημένιων Σκευών  Άμεσα στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση των ασημένιων σκευών σας και εξαργύρωσή τους σε μετρητά!

Ενέχυρο/ Αγορά ασημικών
Αγορά / Πώληση παλιών ασημικών

Πώληση Ασημένιων Σκευών άμεσα στο Gold Spot

Στο Gold Spot αγοράζουμε ασημένια σκευή με τους έμπειρους εκτιμητές μας να σας προσφέρουν ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες . Σε όλα μας τα καταστήματα μπορείτε να φέρετε τα ασημένια σας σκεύη και εμείς άμεσα θα σας ενημερώσουμε για την αξία τους. Κάθε σκεύος σαφώς και συνιστά ένα κειμήλιο, ένα κομμάτι μιας μοναδική ιστορίας.

Είδη ασημικών που αγοράζουμε

Τα ασημένια σκευή και σερβίτσια δεν έχουν πλέον την χρήση που είχαν τις προηγούμενες δεκαετίες και για αυτό τον λόγο είναι ξεχασμένα στα πατάρια και τις αποθήκες. Αγοράζουμε παλιά ασημένια σκεύη στην καλύτερη τιμή. Αγοράζουμε μαχαιροπήρουνα, ασημένιους δίσκους, σερβίτσια, κηροπήγια και οτιδήποτε περιέχει ασήμι, εκτιμούμε την αξία τους και σας δίνουμε άμεσα μετρητά.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν την συναισθηματική αξία που φέρει, για αυτό και πάντα τo αντιμετωπίζουμε με σεβασμό. Αν έχετε λοιπόν ασημένια σκεύη όπως βάζα, δίσκους σερβιρίσματος, σερβίτσια, διακοσμητικά είδη, κηροπήγια, λάμπες, σετ από μαχαιροπίρουνα τα οποία δεν χρησιμοποιείτε πλέον και θα θέλατε να πουλήσετε ή να εκτιμήσετε την αξία τους, επισκεφτείτε ένα κατάστημα μας.

Χαρακτηριστικά που καθορίζουν την αξία των ασημένιων σκευών σας

Αγορά Πώληση ασημικών
Αγορά / Πώληση παλιών ασημικών
Αγορά / Πώληση παλιών ασημικών

Οι βαθμοί του ασημιού

Κατά την εκτίμηση των ασημένιων σκευών σας,  υπάρχουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά που επηρεάζουν την τελική τους αξία. Αρχικά, οι βαθμοί του ασημένιου σκεύους. Μονάδα μέτρησης της καθαρότητας του ασημιού είναι οι βαθμοί (ο) με κλίμακα των 1000 και υποδεικνύουν την περιεκτικότητα ασημιού που μπορεί να έχει οποιοδήποτε ασημένιο σκεύος. Ο βαθμός είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό για την εκτίμηση των ασημένιων αντικειμένων σας καθώς δείχνει το βαθμό καθαρότητάς τους. Συνήθως τα ασημένια σκεύη έχουν σε εμφανές σημείο τους σφραγίδες όπως 800ο, 825ο, 850ο, 900ο, 925ο και 950ο. Με βάση το χαρακτηριστικό τους αυτό χωρίζονται σε κατηγορίες, με γνώμονα τους βαθμούς του ασημιού. Όσο περισσότεροι είναι οι βαθμοί που έχει ένα ασημένιο σκεύος, τόσο πιο πολύτιμο είναι. Όταν δεν έχει σφραγίδα συνηθίζεται να είναι επάργυρο, δηλαδή απλά ένα κομμάτι από μέταλλο που είναι επικαλυμμένο με άργυρο (ασήμι).

Βάρος ασημιού

Το βάρος αποτελεί επίσης ένα σημαντικό χαρακτηριστικό κατά την εκτίμηση ενός ασημένιου σκεύους. Με το βάρος ενός ασημένιου σκεύους  έχουμε την δυνατότητα να εξακριβώσουμε την ποιότητα ή την πυκνότητά του, καθώς το βάρος καθορίζει την αξία του. Να έχετε επίσης στο μυαλό σας ότι η εκτίμηση για τα παλαιά σας ασημένια σκεύη γίνετε με βάση την ημερήσια  τιμή του ασημιού. Η τιμή του, καθορίζετε από τις διεθνείς τιμές του στο χρηματιστήριο.  Αν έχετε στην κατοχή σας ασημένια σκεύη ή συλλογή από μαχαιροπίρουνα τα οποία  θα θέλατε να πουλήσετε ή να εκτιμήσετε, επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας και εμείς θα αξιολογήσουμε αξιόπιστα και με ασφάλεια τα σκευή σας, προσφέροντας σας τις καλύτερες τιμές στην αγορά και με άμεσα μετρητά.

Η κατάσταση και προέλευση

Η κατάσταση στην οποία έχει διατηρηθεί μέσα στα χρόνια το ασημένιο σκεύος καθώς και προέλευση του καθορίζουν την τελική του αξία. Όσο καλύτερη η κατάσταση του, με λιγότερες φθορές τόσο υψηλότερη και η τιμή του.

Το σχέδιο και η  χρονολογία κατασκευής

Το σχέδιο των αντικειμένων και η αισθητική τους ενισχύουν την αξία των ασημένιων σκευών καθώς φέρουν μια διαχρονικότητα. Αν έχουν μια επωνυμία ενός γνωστού οίκου, εταιρείας ή και κατασκευαστή, αυτό προσμετράτε στην τελική τους αξία.

Στο Gold Spot βρισκόμαστε δίπλα σας για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές τις αγοράς και να εκτιμήσουμε με ακρίβεια τα ασημένια σκεύη σας.

Σε περίπτωση συναλλαγής είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό σας.

Γιατί να επιλέξετε Gold Spot;

Ερχόμενοι στο κατάστημα μας το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα εκτιμήσει και θα προσδιορίσει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ασημένιων σκευών σας. Μετέπειτα θα ορίσει την αξία τους καθορίζοντας την τιμή στην οποία θα αγοραστεί. Οι προσφορές μας για την αγορά των ασημένιων σκευών σας κατατάσσονται στις καλύτερες της αγοράς. Μια μονό επίσκεψη στο χώρο μας αρκεί για να καταλάβετε τον επαγγελματισμό που μας χαρακτηρίζει.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας προσφέρουμε λύση σε οικονομικά προβλήματα που μπορεί να έχετε. Το Gold  Spot βρίσκεται στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε δίνοντας λύση με άμεσα μετρητά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Ακόμη και αν δεν επιθυμείτε να πουλήσετε οριστικά τα πολύτιμα σκεύη σας, το ενεχυροδανειστήριο μας σας δίνει την δυνατότητα αγοράς και  επαναπώλησης σε σας.

Συνάπτεται ένα συμφωνητικό εντός του οποίου ορίζεται η τιμή και μία ημερομηνία πώλησης μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έτσι λαμβάνετε μία προσωρινή χρηματοδότηση έχοντας την ευκαιρία να ξανά αγοράσετε το κόσμημα σας. Όλες οι συναλλαγές στο Gold Spot πραγματοποιούνται με νόμιμη κρατική άδεια με σκοπό να σας προσφέρουμε πάντα ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες.

~

Εχεμύθεια & Ασφάλεια

Προσφέρουμε στους πελάτες μας απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια!

Ταχύτητα εξυπηρέτησης

Με 4 διαθέσιμα καταστήματα σε Αθήνα και Εύβοια μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Υψηλές τιμές αγοράς χρυσού

Οι πιο συμφέρουσες συναλλαγές αγοράς χρυσού που μπορείτε να κάνετε σήμερα!

Δωρεάν Εκτίμηση Αντικειμένων

Εάν διαθέτετε αντικείμενα που δεν γνωρίζετε την αξία τους, επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά.
Στο Gold Spot μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα μετρητά με ενέχυρο τα δικά σας πολύτιμα σκέυη!

Επισκεφτείτε μας!

Εξυπηρετούμε στα τρία καταστήματά μας αλλά υπάρχει και η δυνατότητα εξυπηρέτησης σε δικό σας χώρο κατόπιν ραντεβού.

Θησέως 28, Μαρούσι

2121040444

Λεωφ. Μεσογείων 76, Αμπελόκηποι

Τηλ. 211 1828 800

Φιλολάου 39Α, Παγκράτι

Τηλ. 211 41 80000

Εθνικού Σταδίου 2, Ιστιαία, Εύβοια

Τηλ. 22260 56994