fbpx
ΝΟΜΙΜΟ ΕΝΕΧΕΙΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ

GOLD SPOT

Αγορά Διαμαντιών Άμεσα στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση των διαμαντιών σας και εξαργύρωσή τους σε μετρητά!

Αγορά πώληση διαμαντιών
Αγορά πώληση διαμαντιών

Πώληση Διαμαντιών άμεσα στο Gold Spot

Στο Gold Spot εκτιμούμε και αγοράζουμε διαμάντια σε οποιαδήποτε μορφή. Αν διαθέτετε διαμάντια σε ελεύθερη μορφή είτε δεμένα σε κάποιο κόσμημα μπορείτε να επισκεφτείτε το κατάστημα μας και εμείς θα σας προσφέρουμε την πλήρη και πιο αξιόπιστη εκτίμηση τους βάσει των χαρακτηριστικών τους.

Η εκτίμηση τους γίνεται με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού και η αγορά τους με διαφανείς διαδικασίες. Οι έμπειροι γεμολόγοι της ομάδας μας έχουν την εμπειρία και τη γνώση να εκτιμήσουν τα διαμάντια σας με υπευθυνότητα και σεβασμό.

Αν έχετε την εγγύηση και το πιστοποιητικό της πέτρας, παρακαλούμε να τη φέρετε μαζί σας κατά την εκτίμηση.

Γνωρίστε τι είναι τα 4Cs στα διαμάντια

Αγορά πώληση διαμαντιών
Αγορά πώληση διαμαντιών

Όλα τα διαμάντια αξιολογούνται με βάση τα 4Cs χαρακτηριστικά κριτήρια, τα οποία καθορίζουν και την συνολική τους αξία. Τα 4Cs αφορούν τέσσερες συνιστάμενες βάσει των οποίων το κάθε διαμάντι αξιολογείται ως προς την αξία του.

Η εκτίμηση γίνετε από έμπειρους επαγγελματίες με εξειδικευμένη γνώση. Τα 4Cs στα διαμάντια συνιστούν αρχικά το carat, το καράτι είναι η μονάδα μέτρησης του βάρους των διαμαντιών, όσο μεγαλύτερο είναι το βάρος ενός διαμαντιού τόσο μεγαλύτερη είναι και η αξία του.
Το clarity, είναι η καθαρότητα που φέρει ένα διαμάντι μέσα και έξω. Όσο πιο αψεγάδιαστο τόσο μεγαλύτερη και η αξία του.

Η καθαρότητα του κρίνεται από το να μην έχει στο εσωτερικό του στίγματα, το μέγεθος των εγκλίσεων, η θέση αυτών, το χρώμα, ο αριθμός και ο τύπος τους προσδιορίζουν τη διαύγεια της πέτρας. Το Diamond Clarity αναφέρεται στην απουσία εγκλεισμάτων και κηλίδων με την άψογη (FL) να αποτελεί την ύψιστη καθαριότητα ενός διαμαντιού.

Το colour, το χρώμα ενός διαμαντιού επηρεάζει και την τελική του αξία. Χαρακτηριστικά τα λευκά και αστραφτερά διαμάντια έχουν υψηλότερη αξία από τα θαμπά και κίτρινα. Έτσι, ένα μικρό και απόλυτα καθαρό διαμάντι μπορεί να είναι πολύ ακριβότερο από ένα μεγάλο που δεν είναι απόλυτα καθαρό.

Τελευταίο το cut, που είναι το κόψιμο που έχει ένα διαμάντι. Το cut φορά την κοπή και το σχήμα ενός διαμαντιού, τις αναλογίες μεταξύ των διαστάσεων του που προσδιορίζουν τον χαρακτηρισμό της κοπής καθορίζοντας και την αξία του

Γιατί να επιλέξετε Gold Spot;

Ερχόμενοι στο κατάστημα μας το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα εκτιμήσει και θα προσδιορίσει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των διαμαντιών σας. Μετέπειτα θα ορίσει την αξία τους καθορίζοντας την τιμή στην οποία θα αγοραστεί. Οι προσφορές μας για την αγορά των διαμαντιών σας κατατάσσονται στις καλύτερες της αγοράς. Μια μονό επίσκεψη στο χώρο μας αρκεί για να καταλάβετε τον επαγγελματισμό που μας χαρακτηρίζει.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας προσφέρουμε λύση σε οικονομικά προβλήματα που μπορεί να έχετε. Το Gold  Spot βρίσκεται στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε δίνοντας λύση με άμεσα μετρητά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Ακόμη και αν δεν επιθυμείτε να πουλήσετε οριστικά το πολύτιμο διαμαντένιο κόσμημα σας, το ενεχυροδανειστήριο μας σας δίνει την δυνατότητα αγοράς και  επαναπώλησης σε σας.

Συνάπτεται ένα συμφωνητικό εντός του οποίου ορίζεται η τιμή και μία ημερομηνία πώλησης μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έτσι λαμβάνετε μία προσωρινή χρηματοδότηση έχοντας την ευκαιρία να ξανά αγοράσετε το κόσμημα σας. Όλες οι συναλλαγές στο Gold Spot πραγματοποιούνται με νόμιμη κρατική άδεια με σκοπό να σας προσφέρουμε πάντα ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες.

~

Εχεμύθεια & Ασφάλεια

Προσφέρουμε στους πελάτες μας απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια!

Ταχύτητα εξυπηρέτησης

Με 4 διαθέσιμα καταστήματα σε Αθήνα και Εύβοια μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Υψηλές τιμές αγοράς χρυσού

Οι πιο συμφέρουσες συναλλαγές αγοράς χρυσού που μπορείτε να κάνετε σήμερα!

Δωρεάν Εκτίμηση Αντικειμένων

Εάν διαθέτετε αντικείμενα που δεν γνωρίζετε την αξία τους, επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά.
Στο Gold Spot μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα μετρητά με ενέχυρο τα δικά σας διαμάντια !

Επισκεφτείτε μας!

Εξυπηρετούμε στα τρία καταστήματά μας αλλά υπάρχει και η δυνατότητα εξυπηρέτησης σε δικό σας χώρο κατόπιν ραντεβού.

Θησέως 28, Μαρούσι

2121040444

Λεωφ. Μεσογείων 76, Αμπελόκηποι

Τηλ. 211 1828 800

Φιλολάου 39Α, Παγκράτι

Τηλ. 211 41 80000

Εθνικού Σταδίου 2, Ιστιαία, Εύβοια

Τηλ. 22260 56994