fbpx
ΝΟΜΙΜΟ ΕΝΕΧΕΙΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ

GOLD SPOT

Αγορά Νομισμάτων Άμεσα στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση των νομισμάτων σας και εξαργύρωσή τους σε μετρητά!

Πουλήστε τα παλιά σας νομίσματα
Αγορά νομισμάτων

Πώληση Νομισμάτων άμεσα στο Gold Spot

Στο Gold Spot μπορείτε να φέρετε παλιά νομίσματα και εμείς να σας δώσουμε άμεσα μετρητά. Κάθε νόμισμα φέρει μοναδικά χαρακτηριστικά και μια ιστορία ετών που του προσφέρει ιδιαίτερη αξία. Οι εκτιμητές μας πάντα με σεβασμό και προσήλωση στην παροχή των καλύτερων υπηρεσιών εκτιμούν καθημερινά νομίσματα όλων των χώρων. Αν διάθετε εμπορικά νομίσματα ή σπάνια και ιδιαιτέρα νομίσματα περασμένων αιώνων επισκεφτείτε ένα από τα κατάστημα μας και εμείς θα τα εκτιμήσουμε άμεσα και με αξιοπιστία.

Η πολυετή εμπειρία μας  στην εκτίμηση χρυσών κοσμημάτων μας καθίστα ανάμεσα στους καλύτερους στην αγορά χρυσού. Το προσωπικό μας εξετάζει λεπτομερώς το νόμισμα για τυχόν φθορές και ελέγχει το ανάλογο πιστοποιητικό στην περίπτωση που υπάρχει.  Η κατάσταση του σαφώς και θα προσμετρηθεί στην τελική τιμή. Έπειτα το νόμισμα ζυγίζεται σε ζυγαριές ακριβείας προκειμένου να προσδιοριστεί το βάρος του.

Στη συνέχεια ελέγχονται τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του νομίσματος. Ελέγχεται η διάμετρός του και το πάχος του. Επίσης εκτιμάται και επιβεβαιώνεται  η χρονολογία κοπής του και η σπανιότητά του. Όσο λιγότερα κομμάτια από το συγκεκριμένο νόμισμα κυκλοφόρησαν τόσο πιο σπάνιο θεωρείται.

Εκτίμηση και αγορά Ελληνικών και ξένων νομισμάτων

Ενέχυρο νομισμάτων
Αγορά / Πώληση νομισμάτων

Στο Gold Spot εκτιμούμε και αγοράζουμε τόσο ελληνικά όσο και ξένα νομίσματα. Τα χρυσά νομίσματα της Ελλάδας καθώς και της Κύπρου φέρουν μεγάλη αξία. Η Ελλάδα διαθέτει αξεπέραστα πλούσια ιστορία, διαθέτοντας τη δική της συλλογή με χρυσά νομίσματα.  Χαρακτηριστικά κατά την κυβέρνηση του βασιλιά Γεώργιου κόπηκαν νομίσματα των 10, 20, 50 και 100 χρυσών δραχμών, που συνιστούν από  τα πιο πολύτιμα ελληνικά νομίσματα. Αναφορικά με την Κύπρο, η χρυσή λίρα Μακάριος είναι ένα από τα πιο γνωστά κυπριακά νομίσματα με πολλές εκδοχές της.

Τα χρυσά νομίσματα Αγγλίας, οι γνωστές σε όλους  χρυσές λίρες, αποτελούν τα πολυτιμότερα νομίσματα. Με μεγάλη ιστορία στην παραγωγή και κυκλοφορία  χρυσών λιρών τα νομίσματα απεικονίζουν τον εκάστοτε βασιλιά στη μία όψη και τον Άγιο Γεώργιο με το δράκο στην άλλη. Ως και σήμερα οι λίρες Αγγλίας χαρακτηρίζονται από τις υψηλότερες τιμές.

Επιπλέον, τα χρυσά νομίσματα Αυστρίας, Γαλλίας, Ιταλίας συνιστούν από τις καλύτερες επενδύσεις  για τους κατόχους τους. Ιδιαίτερα τα γνωστά γαλλικά φράγκα που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια της γαλλικής επανάστασης διατηρούν ως σήμερα σταθερά υψηλή αξία στην αγορά. Από την άλλη τα νομίσματα Αυστρίας και Ιταλίας αποτελούν σπουδαίες ευκαιρίες για  γρήγορα μετρητά.

 Τα χρυσά νομίσματα Αμερικής, Τουρκίας, Νοτίου Αφρικής είναι επίσης πολύ σπάνια και φέρουν μεγάλη αξία. Το αμερικανικό χρυσό δολάριο και τα αμερικάνικα νομίσματα παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με το Άγαλμα της Ελευθερίας και τον αετό να είναι οι πιο συνηθισμένες απεικονίσεις των νομισμάτων. Το Κρούγκεραντ είναι επίσης το αφρικανικό χρυσό νόμισμα με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως. Και φυσικά εκτιμούμε νομίσματα πολλών ακόμη χώρων.

Στο Gold Spot αποκτήστε άμεση πληρωμή με την πώληση χρυσών νομισμάτων. Οι τιμές μας είναι από τις καλύτερες της αγοράς. Βρισκόμαστε στην διάθεση σας προσφέροντας σας τις πιο αξιόπιστες διαδικασίες και συναλλαγές. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας. Σε περίπτωση συναλλαγής είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό σας.

Γιατί να επιλέξετε Gold Spot;

Ερχόμενοι στο κατάστημα μας το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα εκτιμήσει και θα προσδιορίσει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των νομισμάτων σας. Μετέπειτα θα ορίσει την αξία τους καθορίζοντας την τιμή στην οποία θα αγοραστεί. Οι προσφορές μας για την αγορά των νομισμάτων  σας κατατάσσονται στις καλύτερες της αγοράς. Μια μονό επίσκεψη στο χώρο μας αρκεί για να καταλάβετε τον επαγγελματισμό που μας χαρακτηρίζει.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας προσφέρουμε λύση σε οικονομικά προβλήματα που μπορεί να έχετε. Το Gold  Spot βρίσκεται στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε δίνοντας λύση με άμεσα μετρητά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Ακόμη και αν δεν επιθυμείτε να πουλήσετε οριστικά τα πολύτιμα  νομίσματά  σας, το ενεχυροδανειστήριο μας σας δίνει την δυνατότητα αγοράς και  επαναπώλησης σε σας.

Συνάπτεται ένα συμφωνητικό εντός του οποίου ορίζεται η τιμή και μία ημερομηνία πώλησης μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έτσι λαμβάνετε μία προσωρινή χρηματοδότηση έχοντας την ευκαιρία να ξανά αγοράσετε το κόσμημα σας. Όλες οι συναλλαγές στο Gold Spot πραγματοποιούνται με νόμιμη κρατική άδεια με σκοπό να σας προσφέρουμε πάντα ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες.

~

Εχεμύθεια & Ασφάλεια

Προσφέρουμε στους πελάτες μας απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια!

Ταχύτητα εξυπηρέτησης

Με 4 διαθέσιμα καταστήματα σε Αθήνα και Εύβοια μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Υψηλές τιμές αγοράς χρυσού

Οι πιο συμφέρουσες συναλλαγές αγοράς χρυσού που μπορείτε να κάνετε σήμερα!

Δωρεάν Εκτίμηση Αντικειμένων

Εάν διαθέτετε αντικείμενα που δεν γνωρίζετε την αξία τους, επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά.
Στο Gold Spot μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα μετρητά με ενέχυρο τα δικά σας νομίσματα !

Επισκεφτείτε μας!

Εξυπηρετούμε στα τρία καταστήματά μας αλλά υπάρχει και η δυνατότητα εξυπηρέτησης σε δικό σας χώρο κατόπιν ραντεβού.

Θησέως 28, Μαρούσι

2121040444

Λεωφ. Μεσογείων 76, Αμπελόκηποι

Τηλ. 211 1828 800

Φιλολάου 39Α, Παγκράτι

Τηλ. 211 41 80000

Εθνικού Σταδίου 2, Ιστιαία, Εύβοια

Τηλ. 22260 56994