fbpx
ΝΟΜΙΜΟ ΕΝΕΧΕΙΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ

GOLD SPOT

Αγορά Λιρών Άμεσα στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση των λιρών σας και εξαργύρωσή τους σε μετρητά!

Αγορά και Πώληση Λιρών
Ενέχυρο λιρών

Πώληση Λιρών άμεσα στο Gold Spot

Αν διαθέτετε χρυσές λίρες Αγγλίας και θέλετε να μάθετε πόσο αξίζουν επισκεφτείτε ένα κατάστημα Gold Spot. Σας ενημερώνουμε άμεσα και με αξιοπιστία για την αξία και τιμή της χρυσής σας λίρας. Οι τιμές που αγοράζουμε χρυσές λίρες Αγγλίας συνιστούν από τις πιο υψηλές τιμές της αγοράς. Τόσο η αγορά όσο και η πώληση χρυσών λιρών γίνετε με βάση την ημερήσια τιμή του χρυσού. Η τιμή της διαμορφώνεται καθημερινά και είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε για την πώληση της χρυσής λίρας σας ένα κατάστημα με πολυετή εμπειρία και αξιοπιστία.

Καλό είναι λοιπόν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς η αγορά και πώληση χρυσών λιρών πρέπει να γίνετε από ειδικούς που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο και με υψηλή τεχνογνωσία μπορούν να ελέγξουν και να καθορίσουν την τιμή της χρυσής σας λίρας. Πουλήστε στο Gold Spot την χρυσή σας λίρα και σας προσφέρουμε άμεσα μετρητά.

Χαρακτηριστικά και Ιστορία της Χρυσής Λίρας

Ανταλλάξτε λίρες με μετρητά
Αγορά / Πώληση λιρών

Όλες οι λίρες από το 1817 και μετά έχουν 11/12 μέρη καθαρού χρυσού κι 1/12 μέρη χαλκού. Σε όλες όμως ανεξαιρέτως παραμένει ίδια η ποσότητα σε καθαρό χρυσό που είναι 91,7 % άρα 7,32 γραμμάρια καθαρού χρυσού ανά λίρα. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αξιολογούνται και καθορίζουν την αξία μιας χρυσής λίρας είναι αρχικά η διάμετρος, με 22 χιλιοστά  και πάχος 1,52 χιλιοστά. Έχουν βάρος μικτό 7,988 – 8,001 γραμμάρια, καθαρότητα 22 καρατίων (917 βαθμοί) και περιεκτικότητα σε καθαρό χρυσό 7,32 γραμμάρια.

Οι γνήσιες λίρες πρέπει να έχουν τα παραπάνω γνωρίσματα σε μετρήσεις σε όργανα υψηλής ακρίβειας και πιο συγκεκριμένα σε ζυγαριά ακριβείας, όπου ελέγχεται αν η χρυσή λίρα έχει το σωστό βάρος και τις σωστές διαστάσεις καθώς και τα υπόλοιπα απαραίτητα χαρακτηριστικά.  Μια λίρα όταν περάσει επιτυχώς αυτά τα κριτήρια γνησιότητας, εξετάζεται για την πιστοποίηση χρονολογίας και νομισματοκοπείου καθώς επίσης και για τις λεπτομέρειες του σχεδίου της.

Ιστορία της χρυσής λίρας

Η χρυσή λίρα εμφανίστηκε πρώτη φορά από τον Ερρίκο VII το 1489. Αργότερα η Βικτωρία υπήρξε βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας επί 64 χρόνια από το 1837 έως το 1901. Ήταν μία περίοδος μεγάλης ακμής της Βρετανίας και απόλυτης κυριαρχίας της χρυσής αγγλικής λίρας. Οι πρώτες βικτωριανές χρυσές λίρες εμφανίστηκαν το 1838 και έως το 1887 έφεραν στην μπροστινή  όψη τη νεαρά Βικτωρία και θυρεό στην πίσω. Κατά το 1871 έως το 1887 κόπηκαν λίρες και με τον άγιο Γεώργιο έφιππο να σκοτώνει το δράκο. Η πίσω όψη είναι διαχρονική δημιουργία του ιταλού καλλιτέχνη Bennedeto Pistrucci και όλες οι χρυσές λίρες που κόπηκαν από το 1877 και μετά έχουν αυτό το θέμα. Από το 1887 έως το 1893  έχουμε χρυσές λίρες με τη βασίλισσα Βικτώρια σε μεγαλύτερη ηλικία φορώντας στέμμα. Σήμερα φυσικά υπάρχουν λίρες με την βασίλισσα Ελισάβετ.

Η χρυσή λίρα είναι ένα χρυσό νόμισμα με παγκόσμια αναγνώριση. Η τιμή της χρυσής λίρας είναι σε συνάρτηση με την τιμή του χρυσού. Αν διαθέτετε και εσείς χρυσές λίρες τότε επισκεφτείτε μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα σας ενημερώσει για την αξία τους. Για οποιαδήποτε συναλλαγή είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό σας.

Γιατί να επιλέξετε Gold Spot;

Ερχόμενοι στο κατάστημα μας το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα εκτιμήσει και θα προσδιορίσει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των λιρών σας. Μετέπειτα θα ορίσει την αξία τους καθορίζοντας την τιμή στην οποία θα αγοραστεί. Οι προσφορές μας για την αγορά των λιρών σας κατατάσσονται στις καλύτερες της αγοράς. Μια μονό επίσκεψη στο χώρο μας αρκεί για να καταλάβετε τον επαγγελματισμό που μας χαρακτηρίζει.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας προσφέρουμε λύση σε οικονομικά προβλήματα που μπορεί να έχετε. Το Gold  Spot βρίσκεται στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε δίνοντας λύση με άμεσα μετρητά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Ακόμη και αν δεν επιθυμείτε να πουλήσετε οριστικά τις πολύτιμες χρυσές λίρες σας, το ενεχυροδανειστήριο μας σας δίνει την δυνατότητα αγοράς και  επαναπώλησης σε σας.

Συνάπτεται ένα συμφωνητικό εντός του οποίου ορίζεται η τιμή και μία ημερομηνία πώλησης μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έτσι λαμβάνετε μία προσωρινή χρηματοδότηση έχοντας την ευκαιρία να ξανά αγοράσετε το κόσμημα σας. Όλες οι συναλλαγές στο Gold Spot πραγματοποιούνται με νόμιμη κρατική άδεια με σκοπό να σας προσφέρουμε πάντα ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες.

~

Εχεμύθεια & Ασφάλεια

Προσφέρουμε στους πελάτες μας απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια!

Ταχύτητα εξυπηρέτησης

Με 4 διαθέσιμα καταστήματα σε Αθήνα και Εύβοια μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Υψηλές τιμές αγοράς χρυσού

Οι πιο συμφέρουσες συναλλαγές αγοράς χρυσού που μπορείτε να κάνετε σήμερα!

Δωρεάν Εκτίμηση Αντικειμένων

Εάν διαθέτετε αντικείμενα που δεν γνωρίζετε την αξία τους, επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά.
Στο Gold Spot μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα μετρητά με ενέχυρο τις δικές σας λίρες !

Επισκεφτείτε μας!

Εξυπηρετούμε στα τρία καταστήματά μας αλλά υπάρχει και η δυνατότητα εξυπηρέτησης σε δικό σας χώρο κατόπιν ραντεβού.

Θησέως 28, Μαρούσι

2121040444

Λεωφ. Μεσογείων 76, Αμπελόκηποι

Τηλ. 211 1828 800

Φιλολάου 39Α, Παγκράτι

Τηλ. 211 41 80000

Εθνικού Σταδίου 2, Ιστιαία, Εύβοια

Τηλ. 22260 56994