fbpx
ΝΟΜΙΜΟ ΕΝΕΧΕΙΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ

GOLD SPOT

ΝΕΑ Υπηρεσία: Δωρεάν εκτίμηση κατ’ οίκον

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση του χρυσού σας σε οποιαδήποτε μορφή  και εξαργύρωσή του σε μετρητά από την ασφάλεια του σπιτιού σας!

Εκτίμηση στο Χώρο σας άμεσα, με ασφάλεια από το προσωπικό του Gold Spot

Προσαρμοζόμαστε και κατανοούμε πλήρως τις συνθήκες της εποχής προσφέροντας σας άμεσες και χρήσιμες υπηρεσίες. Τώρα μπορείτε πέρα από το να πουλήσετε απλά, γρήγορα και με ασφάλεια τα πολύτιμα σας αντικείμενα μέσω ταχυδρομικής αποστολής και να λάβετε μια ολοκληρωμένη εκτίμηση των πολύτιμων αντικειμένων σας κατ’ οίκον.

Κάνουμε εκτίμηση κατ’ οίκον στα κοσμήματα σας προκειμένου να αποφευχθούν οι μετακινήσεις δεδομένου του περιορισμού της μετάδοσης του ιού COVID-19. Η ασφάλεια και η προστασία της υγείας μας αποτελούν τους σημαντικότερους παράγοντες που όλοι πρέπει να λάβουμε υπόψη μας.

Εκτίμηση κατ’ οίκον σε όλο το νομό Αττικής

Η εκτίμηση των κοσμημάτων σας αφορά όλο το νομό της Αττικής δίνοντας σας την δυνατότητα να λάβετε μια ολοκληρωμένη εκτίμηση και πρόσφορα για την πώληση των κοσμημάτων σας. Ενώ η ταχυδρομική πώληση αφορά όλη την Ελλάδα. Το Gold Spot σας προσφέρει δωρεάν εκτίμηση κατ’ οίκον και ταχυδρομική αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Εμπιστοσύνη και Ασφάλεια

Αγορά και Πώληση Λιρών
Αγορά πώληση κοσμημάτων
Ανταλλάξτε κοσμήματα με μετρητά

Η πολυετή εμπειρία και δραστηριότητα μας στην αγορά χρυσού είναι η εγγύηση μας για την δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Οι έμπειροι εκτιμητές μας θα αξιολογήσουν λεπτομερώς και με την χρήση μηχανημάτων ακριβείας τα πολύτιμα κοσμήματα σας με ή χωρίς πολύτιμους λίθους, επώνυμα ρολόγια, τις λίρες, τα νομίσματα και τους άδετους πολύτιμους λίθους με σεβασμό και αξιοπιστία.

Η εκτίμηση κατ’ οίκον αφορά τα ακόλουθα πολύτιμα κοσμήματα και είδη:

  • Χρυσά Κοσμήματα & Αντικείμενα
  • Χρυσές Λίρες
  • Νομίσματα
  • Ρολόγια
  • Διαμάντια & Πολύτιμοι Λίθοι

Η υπηρεσία μας εκτίμηση κατ’ οίκον σας προσφέρει την ποιοτικότερη εκτίμηση των κοσμημάτων σας σεβόμενοι όλους τους υγειονομικούς κανόνες. Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας και με δωρεάν ταχυδρομική αποστολή μπορείτε να λάβετε πρόσφερες για τα πολύτιμα αντικείμενα σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και να αποκτήσετε άμεσα μετρητά.

Η Διαδικασία

Ερχόμαστε στο σπίτι σας, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και εκτιμούμε τα πολύτιμα χρυσά κοσμήματα σας ή άλλα αντικείμενα σας. Οι εξειδικευμένοι εκτιμητές μας θα εκτιμήσουν όλα τα ιδιαιτέρα χαρακτηριστικά των πολύτιμων αντικείμενων σας και θα σας κάνουν ολοκληρωμένες προσφορές. Εφόσον συμφωνήσετε με την τελική τιμή της προσφοράς θα λάβετε άμεσα το συμφωνηθέν χρηματικό πόσο.

Στην περίπτωση που κατοικείτε εκτός του νομού Αττικής συμπληρώνετε την φόρμα “Πούλησε Ταχυδρομικά”. Σε συνέχεια θα παραλάβετε ένα ειδικό κουτί και στο εσωτερικό θα βρείτε ένα εγχειρίδιο οδηγιών. Τοποθετείτε μέσα τα πολύτιμα αντικείμενά σας και το στέλνετε πίσω σ’ εμάς. Οι εκτιμητές μας, που θα παραλάβουν το κουτί σας, με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό, θα εκτιμήσουν τα αντικείμενά σας.

Συμφωνία με τις καλύτερες τιμές της αγοράς

Εντός 24 ωρών θα λάβετε στο email σας, την έγγραφη προσφορά μας. Αν συμφωνείτε με την προσφορά μας, θα μας στείλετε την έγγραφη απάντησή σας στο email μας και σε 24 ώρες εισπράττετε με ασφάλεια τα χρήματά σας, με όποιο τρόπο θα επιλέξετε. Σας εγγυόμαστε την ασφαλής αποστολή των αντικειμένων σας.

Κάθε συναλλαγή στο Gold Spot γίνεται με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Γιατί να επιλέξετε Gold Spot;

Ερχόμενοι στο κατάστημα μας το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα εκτιμήσει και θα προσδιορίσει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των κοσμημάτων σας. Μετέπειτα θα ορίσει την αξία τους καθορίζοντας την τιμή στην οποία θα αγοραστεί. Οι προσφορές μας για την αγορά των κοσμημάτων σας κατατάσσονται στις καλύτερες της αγοράς. Μια μονό επίσκεψη στο χώρο μας αρκεί για να καταλάβετε τον επαγγελματισμό που μας χαρακτηρίζει.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας προσφέρουμε λύση σε οικονομικά προβλήματα που μπορεί να έχετε. Το Gold  Spot βρίσκεται στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε δίνοντας λύση με άμεσα μετρητά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Ακόμη και αν δεν επιθυμείτε να πουλήσετε οριστικά το πολύτιμο  κόσμημά σας, το ενεχυροδανειστήριο μας σας δίνει την δυνατότητα αγοράς και  επαναπώλησης σε σας.

Συνάπτεται ένα συμφωνητικό εντός του οποίου ορίζεται η τιμή και μία ημερομηνία πώλησης μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έτσι λαμβάνετε μία προσωρινή χρηματοδότηση έχοντας την ευκαιρία να ξανά αγοράσετε το κόσμημα σας. Όλες οι συναλλαγές στο Gold Spot πραγματοποιούνται με νόμιμη κρατική άδεια με σκοπό να σας προσφέρουμε πάντα ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες.

~

Εχεμύθεια & Ασφάλεια

Προσφέρουμε στους πελάτες μας απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια!

Ταχύτητα εξυπηρέτησης

Με 4 διαθέσιμα καταστήματα σε Αθήνα και Εύβοια μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Υψηλές τιμές αγοράς χρυσού

Οι πιο συμφέρουσες συναλλαγές αγοράς χρυσού που μπορείτε να κάνετε σήμερα!

Δωρεάν Εκτίμηση Αντικειμένων

Εάν διαθέτετε αντικείμενα που δεν γνωρίζετε την αξία τους, επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά.
Στο Gold Spot μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα μετρητά με ενέχυρο τα δικά σας κοσμήματα !

Επισκεφτείτε μας!

Εξυπηρετούμε στα τρία καταστήματά μας αλλά υπάρχει και η δυνατότητα εξυπηρέτησης σε δικό σας χώρο κατόπιν ραντεβού.

Θησέως 28, Μαρούσι

2121040444

Λεωφ. Μεσογείων 76, Αμπελόκηποι

Τηλ. 211 1828 800

Φιλολάου 39Α, Παγκράτι

Τηλ. 211 41 80000

Εθνικού Σταδίου 2, Ιστιαία, Εύβοια

Τηλ. 22260 56994

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΜΕ 4 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑ

[google_map_easy id="1"]