fbpx
ΝΟΜΙΜΟ ΕΝΕΧΕΙΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΟ

GOLD SPOT

Πώληση Κοσμημάτων Άμεσα στην καλύτερη τιμή της αγοράς

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση των κοσμημάτων σας και εξαργύρωσή τους σε μετρητά!

Πώληση Κοσμημάτων άμεσα στο Gold Spot

Στο Gold Spot μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία κοσμημάτων και χρυσαφικών, όλα σε άριστη κατάσταση και σε απίστευτες τιμές. Βρείτε διαχρονικά και περίτεχνα κοσμήματα καθώς επίσης και σχέδια με σύγχρονο ύφος και σχεδιασμό. Τα κοσμήματα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα καθώς και στα φυσικά μας καταστήματα είναι χρυσά και ασημένια κοσμήματα, κοσμήματα με πολύτιμους λίθους αλλά και επώνυμα κοσμήματα διεθνών οίκων. 

Η πώληση κοσμημάτων είναι μια από τις βασικές μας δραστηριότητες. Η μεγάλη μας ποικιλία σε ποιοτικά χρυσά κοσμήματα καθώς και οι μοναδικές μας τιμές  αποτελούν τα σημεία κλειδιά για να επενδύσετε σε μοναδικά κομμάτια. Ιδιαίτερα σχεδία κοσμημάτων που δεν θα βρείτε στα κοινά  κοσμηματοπωλεία.  Διαλέξτε για την κάθε περίσταση  βραχιόλια, σκουλαρίκια, μονόπετρα, δαχτυλίδια, αλυσίδες, διαμάντια και κάντε το πιο ξεχωριστό δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Διαλέξτε ανάμεσα σε σετ κοσμημάτων, διαφορετικά χρώματα και επιλέξτε αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στο γούστο σας και στο στυλ σας. Αν αναζητείτε ένα όμορφο και μοναδικό δώρο διαχρονικής αξίας για το αγαπημένο σας πρόσωπο σίγουρα τα κοσμήματα μας θα σας εντυπωσιάσουν.

Όλα μας τα κοσμήματα που προορίζονται για δώρο συνοδεύοντα από κομψές και πολυτελείς συσκευασίες δώρου. Όλες οι συναλλαγές μας πραγματοποιούνται με νόμιμη κρατική άδεια.

Γιατί να επενδύσετε στην αγορά ενός κοσμήματος;

Ενέχυρο κοσμήματα
Αγορά πώληση κοσμημάτων
Αγορά πώληση κοσμημάτων

Στο Gold Spot θα βρείτε:

  • Βραχιόλια
  • Μενταγιόν
  • Σετ κοσμημάτων
  • Διαμάντια
  • Αλυσίδες
  • Δακτυλίδια
  • Σκουλαρίκια
  • Κολιέ
  • Σταυρούς

Η κατασκευή χρυσών κοσμημάτων γίνεται από τα αρχαία χρόνια και αποτελεί έως τις μέρες μας το μεγαλύτερο κομμάτι της επεξεργασίας και χρήσης του χρυσού. Στο Gold Spot διαθέτουμε την δική μας συλλογή με κοσμήματα προς πώληση. Ειδικοί εμπειρογνώμονες έχουν εκτιμήσει την αξία των κοσμημάτων όχι μόνο με βάση το βάρος τους σε χρυσό, την καθαρότητα του χρυσού, την ποιότητα του αλλά και με βάση την πραγματική τους αξία ως ξεχωριστά κοσμήματα. Βρείτε λοιπόν κοσμήματα από χρυσό, λευκόχρυσο και με πολύτιμού λίθους.

Αναμφισβήτητα άλλωστε πολλά μεταχειρισμένα κοσμήματα είναι διάσημα και η αξία τους στην αγορά χρυσών κοσμημάτων είναι σήμερα ανυπολόγιστη. Περίτεχνες χρυσές κατασκευές που θα αποτελούν πάντα ένα σύμβολο ομορφιάς και θαυμασμού. Λόγω των χαρακτηριστικών του χρυσού ως μέταλλο η αξία του σε ένα κόσμημα παραμείνει αναλλοίωτη μέσα στα χρόνια. Εμείς με την πολυετή μας πείρα και γνώση στην αγορά χρυσού και χρυσών κοσμημάτων, σας εγγυούμαστε την ασφάλεια και την αξιοπιστία των συναλλαγών αλλά και την μοναδική αξία των κομματιών που θα αγοράσετε.

Η μοναδική συλλογή του Gold Spot

Στο Gold Spot θα βρείτε μια μοναδική συλλογή κοσμημάτων άριστης ποιότητας και υψηλής αξίας σε απίστευτες τιμές. Στην αγορά χρυσού και όσοι ξέρουν να εκτιμούν την αξία ενός όμορφου και μοναδικού κοσμήματος θα ανακαλύψουν ξεχωριστές ευκαιρίες αγοράς χρυσών κοσμημάτων.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας για να εντυπωσιαστείτε ανακαλύπτοντας την μεγάλη μας ποικιλία και την εξαιρετική ποιότητα όλων των κοσμημάτων μας. Το προσωπικό μας θα σας ενημερώσει αναλυτικά για όλα τους τα χαρακτηριστικά. Η κάθε αγορά κοσμήματος συνοδεύεται από το αντίστοιχο πιστοποιητικό και όλα φυσικά τα κοσμήματα μας βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.

Κάθε συναλλαγή γίνεται με απόλυτη εχεμύθεια, ασφάλεια και διαφάνεια. Τηρούμε όλους τους νόμιμους όρους, ακριβώς όπως στα καταστήματα λιανικής. Βρισκόμαστε δίπλα σας για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη και επιθυμία.

Γιατί να επιλέξετε Gold Spot;

Ερχόμενοι στο κατάστημα μας το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα εκτιμήσει και θα προσδιορίσει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των κοσμημάτων σας. Μετέπειτα θα ορίσει την αξία τους καθορίζοντας την τιμή στην οποία θα αγοραστεί. Οι προσφορές μας για την αγορά των κοσμημάτων σας κατατάσσονται στις καλύτερες της αγοράς. Μια μονό επίσκεψη στο χώρο μας αρκεί για να καταλάβετε τον επαγγελματισμό που μας χαρακτηρίζει.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας προσφέρουμε λύση σε οικονομικά προβλήματα που μπορεί να έχετε. Το Gold  Spot βρίσκεται στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε δίνοντας λύση με άμεσα μετρητά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

 

Ακόμη και αν δεν επιθυμείτε να πουλήσετε οριστικά το πολύτιμο  κόσμημά σας, το ενεχυροδανειστήριο μας σας δίνει την δυνατότητα αγοράς και  επαναπώλησης σε σας.

Συνάπτεται ένα συμφωνητικό εντός του οποίου ορίζεται η τιμή και μία ημερομηνία πώλησης μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Έτσι λαμβάνετε μία προσωρινή χρηματοδότηση έχοντας την ευκαιρία να ξανά αγοράσετε το κόσμημα σας. Όλες οι συναλλαγές στο Gold Spot πραγματοποιούνται με νόμιμη κρατική άδεια με σκοπό να σας προσφέρουμε πάντα ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες.

~

Εχεμύθεια & Ασφάλεια

Προσφέρουμε στους πελάτες μας απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια!

Ταχύτητα εξυπηρέτησης

Με 4 διαθέσιμα καταστήματα σε Αθήνα και Εύβοια μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα!

Υψηλές τιμές αγοράς χρυσού

Οι πιο συμφέρουσες συναλλαγές αγοράς χρυσού που μπορείτε να κάνετε σήμερα!

Δωρεάν Εκτίμηση Αντικειμένων

Εάν διαθέτετε αντικείμενα που δεν γνωρίζετε την αξία τους, επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση εκτίμηση

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά.
Στο Gold Spot μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα μετρητά με ενέχυρο τα δικά σας κοσμήματα !

Επισκεφτείτε μας!

Εξυπηρετούμε στα τρία καταστήματά μας αλλά υπάρχει και η δυνατότητα εξυπηρέτησης σε δικό σας χώρο κατόπιν ραντεβού.

Θησέως 28, Μαρούσι

2121040444

Λεωφ. Μεσογείων 76, Αμπελόκηποι

Τηλ. 211 1828 800

Φιλολάου 39Α, Παγκράτι

Τηλ. 211 41 80000

Εθνικού Σταδίου 2, Ιστιαία, Εύβοια

Τηλ. 22260 56994

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΜΕ 4 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΥΒΟΙΑ

[google_map_easy id="1"]